O nama
O nama

O nama

Kvalitet, garancija, podrška!

Zašto Megaoprema?

Uverite se u kvalitet i pouzdanost brendova koje zastupamo.

MEGAOPREMA je mlada firma ali sa velikim iskustvom. Kako je to moguće? Kombinujemo preko 30 godina ukupnog iskustva u HO.RE.CA. sektoru. Radili smo kao menadžeri ugostiteljskih objekata, kao projekt menadžeri u opremanju ugostiteljskom opremom, menadžeri servisa, menadžeri prodaje u zemlji i inostranstvu.

Zašto Megaoprema?

Rad sa velikim brojem premium kupaca i brendova, kao i dobro poznavanje tržišta ugostiteljskom opremom, omogućili su nam da sagledamo koji su to problemi današnjih ugostitelja u Srbiji i kako im se može pomoći. Vertikalna oprema za kuvanje ( paro-konvekcijske peći i šok komore ), kao i uređaji za pranje posuđa su dve najvažnije komponente svake kuhinje. Ujedno to su i dve najkomplikovanije pozicije u kuhinji, te su sklone velikom opterećenju. Zato je uvek veliki problem u kuhinji kada jedan od ovih uređaja zakaže u radu. Rešenje je premijum brend sa brzim odzivom servisa i rezervnim delovima na stanju tako da svaki problem može da se otkloni u najkraćem roku. Naš tim pored iskusnih menadžera čini i obučen tim mladih servisera.

Naša misija je da vam ponudimo najbolje rešenje za opremanje vaše profesionalne kuhinje korišćenjem proizvoda premimum brendova koje zastupamo u kombinaciji sa našim iskustvom u oblasti ugostiteljstva. A nakon uspešno realizovanog projekta vam pružamo i uslugu servisa i održavanja kako bi vaša kuhinja radila besprekorno.

Neki od brendova koje zastupamo su: Lainox, Jipa, Friulinox, Orved, Taurus, Scheer.

Budite slobodni da nas pozovete da se upoznamo, verujemo da možemo da ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Upoznajte nas

Aleksandar Milićević

Aleksandar Milićević

Direktor
+381 60 66 77 362
Miloš Stevanović

Miloš Stevanović

Direktor
+381 60 300 99 80
Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović

Manager servisa
+381 60 76 77 362
Igor Marinković

Igor Marinković

isporuka
+381 64 613 66 02